Slojevite ogrlice: Kako da ih kombinujete, a da to ne izgleda neuredno, već moćno?

Kombinacije – ovo je ključna reč u svetu lepote i mode. Pravite kombinaciju najboljih proizvoda za negu, stilizujete garderobu, pa zašto ne biste kombinovali nakit? Otkrivamo tajnu zvanu slojevite ogrlice

Naučiti kako da kombinujete nakit je veština koja je potrebna svakom ko prati modu. Jednom kada ga savladate trik, imaćete tu moć da u nekoliko trenutaka na potpuno nov način začinite svaki svoj autfit.

Ne postoji samo jedan način za nošenje slojevite ogrlice. Možete se voditi minimalizmom, biti svedeni ili krajnje smeli. Stvar je samo da ne smete izgledati neuredno. A da biste izbegli da izgledate prenatrpano i bez ukusa, predstavljamo vam pet proverenih tehnika.

Slojevite ogrlice: 5 načina za kombinovanj

Različite dužine

Kada nanosite slojeve, važno je da se svi lančići vide. Da se ne bi sakrili jedan iza drugog, namestite ih tako da svi budu različite dužine. Izaberite najpre najkraću ogrlicu, a potom u skladu sa njom dodajte onu srednje dužine i najdužu. Vodite računa da su stilski i radom usklađene.

Izaberite jedan hrabar komad

Ovde svu pažnju privlači jedna, efektna i upadljiva, ogrlica. Preostali lančići tu su samo da upotpune utisak koji ona ostavlja. Moraju biti minimalistički, u boji u kojoj je i osnovna ogrlica i od istog matrijala. Najbolje je da dodate samo dva tanušna lančića od istog metala.

Minimalistički pristup

Modni minimalisti: ovo je za vas. Ne morate da izađete iz svoje zone udobnosti kada je u pitanju slojevita ogrlica – možete je nositi, a da ona izgleda potpuno decentno. Izaberite lančiće od metala različitih dužina, ali tanušne i iskombinujte ih sa jednom nešto punijom ogrlicom. Nemojte dodavati detalje i dobićete kombinaciju iz vaših snova.

Isti materijal

Ako ste zabrinuti kako će vaše ogrlice izgledati zajedno, onda ih možete povezati na osnovu materijala od koga su napravljene: perlica ili metala. Svako ima svoj izbor – bilo da je to koža, srebro ili zlato. Nemojte se plašiti da upotrebite drugačije oblike – materijal i boja su ono što će kombinaciju držati na okupu.

Mešajte i spajajte oblike

Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, ovaj trik sa slojevima je za avanturiste. Kombinovanje nekoliko različitih oblika sigurno će dodati akcenat vašoj odeći. Izaberite stil koji vam se uklapa uz odeću i držite ga se. Povežite ga bojom i stilom izrade nakita.

izvor:l&z

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti