Da li ste spremne za boju koja će obeležiti 2022?

Barbie definitivno predstavlja najveću muzu ove godine. Pomislili smo da će ovo leto biti ofarbano u crno zbog preovladavanja crne boje u toku nedelja mode, ali izgleda da roze preuzima vođstvo.

Pink trend je obuzeo poznate ličnosti koje se, polako, pretvaraju u real life lutke. Megan Fox i Machine Gun Kelly su se pojavili na premijeri njegovog dokumentarnog filma Life in Pink upravo tako – in pink! Izgledali su upravo kao Barbie i Ken, kompletno obučeni u roze.

Pored toga što su nosili pink kreacije londonskih dizajnera, oboje su se odlučili i za pink boju kose. Možda ste mislili da je to bilo samo zbog premijere njegovog dokumentarnog filma, jer, ipak je pink u samom nazivu, ali izgleda da nije tako. Nakon premijere, Megan Fox je i dalje nosila periku boje šećerne vune i nastavila da kombinuje all pink autfite.

Naravno, trend ne bi bio trend da u njemu ne učestvuje Kim Kardashian. Nakon Met Gale, Kim je odlučila da zadrži platinasto plavu kosu koju je blajhala za potrebe pomenutog događaja, zbog čega sada uz pink autfite izgleda upravo kao da kanališe svoju unutrašnju Barbie.

Možda bi trebalo da krivimo Valentino za ovaj pink svet u kom se nalazimo, ili možda ne bi trebalo nikoga da krivimo, jer davno nismo imali trend pink boje.

izvor:wannabe

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti