Marketing

PORTAL SA DRUGAČIJIM VESTIMA

 

Informativni portal suboticke.rs prisutan je na medijskom tržištu u Subotici od avgusta 2020. Primarni cilj portala je informisanje javnosti u Subotici i okolini istinitim i uvek svežim i pravovremeno objavljenim informacijama.

Sudeći po reakcijama javnosti, u prvih nekoliko meseci našeg rada, uspeli smo da se pozicioniramo u očima čitalačke publike kao „portal sa drugačijim vestima“ što je direktna zasluga naših novinara koji hrabro i profesionalno obavljaju svoj zanat.

Pored novinara sa dugogodišnjim iskustvom, okupili smo i stručnjake koji revnosno rade na izradi komercijalnog i PR sadržaja. S obzirom na činjenicu da se finansiramo isključivo od pružanja usluga u marketingu (što nas takođe izdvaja od drugih medija u gradu), naša sekundarna delatnost je saradnja sa privredom i preduzetnicima u Subotici i okolini. Veliku čitanost koju ostvarujemo plasiranjem vesti koristimo i da našim sugrađanima pružimo komercijalne sadržaje – proizvode i usluge firmi koje posluju u Subotici.

 

BUDITE DEO ZAJEDNIČKOG USPEHA

Za oglašavanje na sajtu portala Subotičke.rs, kao i Suboticanke.rs možete nas kontaktirati na [email protected] ili pozivom na broj 064/65-99-878

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti