Recept za Vanila latte: Ledena kafa koju svako želi da popije na kraju vrućeg letnjeg dana

Ljubitelji kave dele se u dve grupe: Oni koji piju americano ili espresso. I oni koji piju sve moguće vrste ledenih kafa s različitim ukusima. Verujte nam, to su karakterno vrlo različiti ljudi.

Ako spadate u ovu drugu grupu koja svoju kafu pije s velikom količinom leda i raznim ukusima ovo je recept za vas. S obzirom na to da je napolju zaista vruće, osveženje u obliku ledene kafe uvek prija. Upravo zbog toga donosimo vam recept za ledeni vanila latte!

Da bi ste napravili Iced Vanilla Latte potpuno je svejedno koristite li instant kafu ili onu iz aparata. Svakako napravite svoju omiljenu kafu i servirajte je u trendi staklenoj čaši, zatim dodajte led. Sledeći korak je sirup od vanile, koji možete dozirati po vlastitom ukusu. I za kraj, dodajte mleko koje obično pijete, bilo da je kravlje, biljno ili bilo koje drugo.

Takođe, jedan mini hak koji volimo koristiti jeste u kalupe od leda sipate kafu, sirup od vanile te zaledite. Time već imate praktično gotovu ledenu kafu u koju kasnije dodate samo mleko po želji.

izvor:bliczena

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti