Pet stvari koje svaka uspešna žena ima na svom stolu

Za više koncentracije i energije.

Kancelarija žene bi se mogla uporediti sa prozorom u njenu dušu. Fotografije, vaza sa cvećem, fascikle, rokovnici i sve ostalo što možete videti na njenom radnom stolu donekle odražava njenu ličnost. I dok svi imamo neke svoje navike i neobične stvari koje držimo na radnom mestu, postoje neke isprobane kancelarijske stvari u koje se zaklinju uspešne žene.

Planer

Da zapišete svoje misli i ostanete verni svom rasporedu neophodno je imati svesku pri ruci. Bez obzira da li volite da pravite liste ili beležite svoje sastanke ili zadatke, posedovanje planera je rešenje za organizovanje svojih misli i uspevanje da se držite svog rasporeda.

Flaša ili čaša vode

Pravilna hidratacija je neophodna bez obzira da li smo u kancelariji ili ne. Dakle, ako postoji jedna stvar na našem stolu koja je i korisna i funkcionalna, to je flaša sa vodom.  

Knjiga ohrabrujućih izreka

Ne postoji lošiji način da započnete dan nego da se probudite neposredno pre posla i odmah se posvetite njemu. Mnoge žene pre nego što preduzmu akciju na poslu meditiraju ili pročitaju ohrabrujuće fraze ili motivacione poruke koje daju drugačiji ton njihovom danu. Imati neku vrstu „alata“ sa uputstvima, kao što je knjiga, idealan je način da dodate više optimizma i energije u svoj dan i tako postanete produktivniji.

Predmet koji će vas podsetiti na „zašto“

Uobičajeno je da izgubimo energiju ili motivaciju, a ako postoji jedan dokazan način da povratimo svoju strast, to je da se setimo zašto smo uopšte počeli. Koliko god otrcano zvučalo, posedovanje nekog fizičkog simbola zašto ste počeli i zašto radite to što radite može vam pomoći da odete dalje. Bilo da je u pitanju karta ili fotografija nekoga ko vas inspiriše ili predmet koji vam donosi sreću, njegovo prisustvo može delovati kao svetlo čak i u najburnijim danima.

Par naočara za zaštitu od zračenja ekrana

Ako radite mnogo sati dnevno ispred računara, već znate o čemu govorimo. Zračenje ekrana može da izazove probleme sa vidom, kao što su suve oči. Korišćenje filter naočara može pomoći u boljem spavanju, smanjenju naprezanja očiju i smanjenju pojave glavobolje, što ovaj dodatak čini apsolutno neophodnim za zaposlene žene.

izvor: www.zenskimagazin.rs

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti