Ne idu sve pantalone na sve čizme – evo kako treba da ih kombinujete!

Kako idemo sve dublje u jesen, ka zimi, sve je izvesnije da će pantalone i čizme postati osnova svakog vašeg autfita. Ali, kada ih kombinujemo, jednu stvar često zaboravljamo: ne idu baš svake pantalone na svake čizme! Jednostavno, neke kombinacije izgledaju loše.

Srećom, nedelje mode u  Kopenhagenu, Njujorku i Parizu izvukle su na ulicu sve ljubiteljke mode, pa smo imali prilike da vidimo kako one kombinuju pantalone i čizme ove sezone. Od inovativnih novih formula do isprobanih klasičnih kombinacija – predstavićemo vam 4 sigurna načina za nošenje pantalona i čizama.

Kako se nose pantalone i čizme zime 2023?

Bilo da se radi o usvajanju trenda pogrešnih cipela koji je osvojio mreže, o upasivanju pantalona u čizme u vojničkom stilu ili kombinovanju kratkih čizama sa kratkim pantalonama – ova sezona vam donosi sasvim dovoljno kombinacija da svakoga dana izgledate drugačije. Ili bar da nađete nešto što pristaje vašoj figuri.

U svetu kombinacija pantalona i čizama čak su se pojavile i skinny jeans, komad na koji smo gotovo zaboravili. Sada  se koriste kao basic komad uz čizme do kolena.

Kako uklapati čizme i pantalone?

Ove četiri kombinacije pantalona i čizama su definitivno pobedničke.

Gležnjače i pantalone do članaka

Kratke pantalone apsolutno dozvoljavaju da se vaše gležnjače pokažu u svoj svojoj slavi. Ovakva kombinacija je i krajnje praktična za kišne dane – nema šanse da vam budu mokre ni noge, ni nogavice.

Robusne čizme i klasične pantalone

Dobro krojene klasične  ili, još bolje, pantalone na peglu, ostaju dominantan trend  kada su u pitanju pantalone. Tokom jeseni 2023/2024. sve je više influesnerki koje ih stilizuju u skladu sa teorijom pogrešnih cipela – uz robusne čizme. I to upasane.

Čizme do kolena i skinny jeans

Čizme do kolena su ove godine najtraženiji model, bez ikakve sumnje. Mogu da im pariraju još samo čizme preko kolena. Ako želite da vaše čizme do kolena zasijaju u svoj slavi, a ne želite da se šetate po minusima u suknjama i haljinama, onda je ovo sjajna prilika da izvučete iz ormara zaboravljeni skinny. Vodite računa da gornji deo odeće bude voluminiziran.

Kaubojke i pantalone ravnih nogavica

Stil divljeg zapada, uključujući duboke kabojke ili gležnjače u kaubojskom stilu, nema nameru da u skorije doba siđe sa pozornice. Uz duge boho haljine, vaše kaubojske čizme izgledaće moderno i drugačije.

izvor: lepota i zdravlje

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti