Frizura En Hatavej izgleda savršeno i romantično: Jednostavnost za neodoljiv utisak

Iako frizure En Hatavej mogu izgledati pomalo jednostavno, mnogo je razmišljanja i planiranja uloženo u svaku od njih.

Prelepa glumica već šesnaest godina sarađuje sa frizerom Adirom Abergelom koji brine o njenoj kosi, posebno za njena glamurozna izdanja.

„En i ja radimo dugo godina, znam šta voli najviše i u čemu se oseća najbolje. Ovogodišnji filmski festival u Kanu je bio njen prvi Kan do sada i poseban izazov, kako za nju, tako i za mene i želeo sam da ona doživi to iskustvo.“ – rekao je Abergel za BAZAAR.com.

Iako frizure koje je Hatavej nosila mogu izgledati pomalo jednostavne, u svaku je uloženo mnogo razmišljanja i planiranja. Prema Abergelu, kanski crveni tepih je jedinstven zbog velikog broja kamera i veoma mu je bilo važno kako će njena kosa izgledati iz svih uglova.

Prvo njeno pojavljivanje je bila frizura zvana „izduvavanje fenom“ uparena sa jednako elegantnom haljinom „armani prive“.

„Moja inspiracija za ovaj izgled bila je obimna seksi kosa supermodela iz 70-ih i 80-ih.“ – objašnjava Abergel.

Na sveže čistu kosu potrebno je poprskati prajmer za volumen, i to u koren da biste stvorili dugotrajnu podlogu. Potom grubo osušite kosu, (ne morate je celu skroz osušiti nego oko 80 odsto kose), fenom na opciji za hladno izduvavanje. Navijte nekoliko pramenova na srednje i velike metalne viklere i na svaki pramen uvijen u vikler nanesite lak za kosu.

Kada uklonite viklere pozabavite se „davanjem teksture“ kosi tako što ćete napraviti bočni razdeljak i dodati malo „krivina“ pomoću pegle za kosu. Finalni potez je podešavanje celokupne frizure tako što nanosite lak za kosu i malo zagrejanog hranljivog ulja za kosu (na prstima) kako biste malo „raščupali“ kosu.

izvor:ona.rs

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti