Manikir u bojama kristala, dragog i poludragog kamenja

Kristali mogu imati blagotvorne efekte na vašu energiju i na vaše zdravlje. A pored toga što imaju spiritualna svojstva, ne možemo da ne primetimo da su kristali vizuelno vrlo lepi. Među njima su žad, kvarc i ostali, kao i drago i poludrago kamenje sa specifičnim šarama koje mogu veoma lepo izgledati na vašim noktima. Pa, ukoliko ste zaljubljenik u kristale, zašto ne biste isprobali manikir sa šarama omiljenog kristala?

Zeleni žad

Krećemo od boje žada koju najčešće srećemo – bledozelena. Ova boja donosi harmoniju onom ko je nosi i služi za zaštitu. Ovo je zaista nesvakidašnji manikir sa kojim ćete se osetiti posebnim. Boja je prava letnja i prilično jednostavna za kombinovanje – ako ste od onih kojima boja noktiju mora da se slaže uz odeću.

Zlato

Vaš manikir može biti još neobičniji ako prilikom odlaska na manikir zatražite da vaši nokti budu oivičeni zlatnom bojom. Izgledaće prelepo i i definitivno ćete njima skretati pažnju na sebe.

Gorski kristal

Ako volite neutralne i blage boje, možete se odlučiti na kvarc manikir u bojama istoimenog kristala. To su beli nokti sa tipičnim šarama koje imaju kristali. Mogu biti sasvim mlečne boje, ali mogu i da vuku na roze, ili da budu upotpunjeni zlatnim detaljima.

Plavi kijanit

Ovo je minimalistički manikir, mlečnobele boje sa plavim detaljima. Daju “sanjiv” efekat, a pristajaće nežnim osobama koje su mirne po prirodi. Na to možete i obratiti pažnju kada budete birali manikir u boji kristala – da on bude u skladu sa vašom energijom.

izvor:wannabe

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti