Ključni komadi za savršen letnji stil

Dobar stil odevanja ne mora da nužno zahteva mnogo novca jer uvek možete da nabavite ključne odevne komade koje možete kombinovati na milion načina i da kroz detalje ispratite određeni trend.

I dobra stvar je što postoje modeli koji ne izlaze iz trenda pa su veoma prilagodljivi i mogu se nositi iz sezone u sezonu, u raznim prilikama. Ukoliko ih još nemate u ormanu, možete ih kupiti i po pristupačnim cenama.

Dakle, lako kombinovanje sa raznom garderobom, prilagodljivost prilikama i trendovima (kada se dodaju određeni detalji) dovoljni su razlozi da i ovog leta u svom garderoberu imate upravo te ključne modele.

Smatra to i dizajnerka Marina Milovanović- Lučić koja nam kaže: „Obavezno imajte običnu crnu haljinu, bilo onu kratku ili duži model, kao i dobar džins i klasičan sako. Pored toga, potreban vam je i par patika i elegantnih cipela. Sve su to praktični i moderni komadi sa kojima vam je zagarantovan odličan stil“.

Tu su i bela haljina i košulja u istoj boji, a kako se sve ovo može nositi, saznajte u nastavku.

Bela haljina

Haljinu u beloj boji možete nositi preko dana uz patike ili uveče, uz istu obuću u opuštenijim prilikama ili pak sa elegantnim cipelama na svečanijim događajima.

Spada u red komada sa kojima je teško napraviti grešku.

Crna haljina i salonke

Parira joj crna haljina, jača od svih trendova odnosno pripada neprolaznim odevnim predmetima. Skoro da nema prilike u kojoj je ne treba nositi. Kombinuje se sa najrazličitijom vrstom obuće, a u zavisnosti od tih kombinacija, može da izgleda kao potpuno novi model.

Pravi sako

Obučete sako i vaše modno izdanje odmah postane elegantnije. Možete ga poneti uz štikle ili ravnu obuću i spajati sa brojnim detaljima.

Bela košulja

Retko šta izgleda tako šik kao lagana bela košulja, modna asocijacija za leto. Ona ne samo da se može nositi na bezbroj način već može da posluži i kao haljina.

Tako ju je nosila Rijana pre više godina. I upravo je to dokaz njene konstantne aktuelnosti u svetu mode.

Najbolji džins

Žene obožavaju džins, a kako i ne bi kada je u skladu sa brojnim modnim protokolima. Nabavite lagani model dobrog kroja i uživajte! Uz elegantnu bluzu on je rešenje za svečane prilike. Uz jednostavnu majicu idealan je za gradsku šetnju. Uz belu košulju čini pravu kombinaciju za posao.

I ne zaboravite na detalje- trendove možete pratiti bojom vaše odeće, nakitom, naočarama za sunce, torbama…

izvor:bliczena

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti