KAKO OVO NISMO PRIMETILI? Evo zašto Keri Bredšo nikada nema nalakirane nokte

Sara Džesika Parker otkrila je zašto njen lik u seriji „Seks i grad“ nikada nema nalakirane nokte.

Sara Džesika Parker koju je, slobodno možemo reći, proslavila kultna uloga Keri Bredšo u hit seriji „Seks i grad“ godinama je važila za jednu od najstilizovanijih žena na javnoj sceni. Svako njeno izdanje masovno se kopiralo, a svojim kombinacijama osigurala je samo pozivine reakcije modnih kritičara.

Posebno su bila hvaljeni njeni izbori upravo u gorepomenutoj seriji, kao i u nastavku „And Just Like That…“, međutim, jedna stvar mnogima je promakla.

izvor:HBO

Za sve ove godine, decenije, čuvena Keri Bredšo ponela je različite komade, kombinovala na nezamislive načine, nosila svakakve cipele, aksesoare, ali jedno nikad nije radila – lakirala nokte. Očekivano, fanove je zanimalo zbog čega je to tako, a sama Sara dala je odgovor na to pitanje za magazin Glamour.

„Keri Bredšo je spisateljica, prvo je kucala na pisaćoj mašini. Naučila je da kuca na mašini u srednjoj školi, bila je praktična spisateljica i romantična spisateljica“, rekla je glumica.

Kako je dodala, nalakirani nokti bili su suvišni za junakinju koju igra. Keri bi jednostavno sela za mašinu ili kompjuter i počela da piše, sve ostalo nije bilo neophodno. Tu je još jedan razlog:

„Idete od scene do scene, tako da je, praktično govoreći, problematično imati boju noktiju koja mora da se slaže za svakom scenom. To ometa brzinu i ekonomičnost“.

izvor: HBO/Warner Bros/2021 WarnerMedia Direct, LLC. All Rights Reserved. 

Međutim, situacija se promenila u novoj sezoni „And Just Like That…“ gde Keri prvi put vidimo sa nalakiranim noktima.

„Mislila sam da bi to bilo zanimljivo uraditi, zbog odeće i okruženje u kojem se te scene odvijaju“, objasnila je Sara Džesika Parker.

Kada je producent Majkl Patrik King ugledao Keri Bredšo sa novim detaljem, baš se iznenadio: „Pomislio sam: „Vau, ona ima lak za nokte! A reč je o tamnom laku za nokte, što je zanimljivo i iznenađujuće“.

Pričajući o liku Keri Bredšo on je dodao još jednu bitnu stvar: „Ona odlučuje: ‘Nosiću ovo ili ono. Nosiću ovu dugu haljinu kad budem išla na kafu. I, oh, možda večeras stavim lak za nokte’. Ono što je sjajno kod ovog lika je to što je ne ograničavaju pravila. Čak i pravila koja ona izmišlja“.

izvor:zadovoljna

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti