Mlada milionerka otkrila tajnu uspeha

Evo ko je Polina Nioli o kojoj poslednjih dana bruji TikTok.

Ukoliko ste poslednjih dana ulazili na mreže, nevezano da li su u pitanju TikTok ili Instagram, ogromne su šanse da ste barem jednom videli ime Polina Nioli.

Ova mlada devojka uživa ogromnu popularnost, kupa se u luksuzu i jednostavno, živi život o kakvom mnogi maštaju. Ono što je posebno u čitavoj priči je to što novac koji danas ima nije nasledila, niti joj ga je neko poklonio, već ga je zaradila sama i to za samo 5 godina.

I ne, nije nikakva priča o OnlyFans i sličnim varijantama, koje prve padnu na pamet kada spomenemo ogroman priliv novca za kratko vreme. Polina je ruska infuenserka, model i glumica, a od skoro i vlasnica kompanije donjeg veša. 

Kako ona kaže, svoj put započela je još 2017. godine, kada joj je bilo dosta svog „prethodnog“ života. 

Ona tvrdi da u početku, nije imala nikakve veze, ni novca, ali je imala snažnju želju za radikalnim promenama i bila je odlučna da uspe po svaku cenu. 

Lepa Ruskinja je 2017. godine radila smene od 12 sati u restoranu brze hrane u Rusiji i živela je u malom apartmanu u kome je tuš zapravo bio u kuhinji, a wc šolja nije imala dasku.

Polina kaže da je oduvek znala će „uspeti u životu“ i da je rođena za velike stvari, ali da je sedela skrštenih ruku, pa je tako pre pet godina odlučila da uzme stvari u svoje ruke.

akon što je dala otkaz u restoranu brze hrane, počela je da radi kao menadžer društvenih mreža, u čemu je bila vrlo uspešna, a njeni klijenti su počeli da je preporučuju, tako da se ubro našla na poziciji menadžera bloga.

Iz te tačke nije bilo nazad, Polina je shvatila da joj se otvaraju velika vrata, za koja nikada nije bila spremnija. 

Početkom 2019. godine počela je da radi sa većim imenima, a ubrzo je angažovala i svog prvog zaposlenog, dok se broj na čak 20 zaposlenih povećao već do kraja iste godine.

Godine 2021. nakon pandeije korona virusa, uspela je da se pozabavi svojom firmom koju je otvorila 2020. Njen instagram nalog postao je bogatiji za čitavih milion pratioca, a u tom trenutku, Polina je znala da je upravo zakoračila na prag poznatih ličnosti.

Počela je da sarađuje sa poznatima, sa proslavljenim brendovima i počela je da investira u filmsku produkciju.

Top 5 saveta kako da promenite svoj život

Polina kaže da je morala da uvede neka nova pravila i da donese odluke, koje su joj pomogle da napreduje.

1. Uvek povećavajte svoj prihod

– Svakog meseca moram da zaradim bar nešto više nego mesec dana ranije. Ovo pravilo se pridržavam od 2019. godine, zato mi prihodi rastu tako brzo.

2. Uključite se u različite aktivnosti kako biste stimulisali svoj mozak i proširili svoj pogled

Boks, balet, putovanja u nove zemlje, učenje novog jezika itd. Sve je to neophodno da bi vaš mozak bio aktivan. Pomaže u stvaranju ideja i stvaranju novih poslova.

3. Donosite odluke brzo

– Kad dođem na neku ideju – odmah radim na tome. Naravno, neke od ideja ne funkcionišu. Ali kada ne trošite vreme na čekanje i preterano razmišljanje, vi delujete i povećavate svoje šanse za uspeh.

4. Delegirajte

– Delegiram sve što mogu. Imam dadilju za svog psa, imam kuvara, ne peglam i ne radim svoje kućne poslove. Potpuno oslobađam svoje vreme da radim i stvaram nešto novo.

5. Planirajte

– Zapišem apsolutno sve što treba da uradim i napravim jasan plan. Svaki dan imam najmanje tri obavezna zadatka. Na kraju meseca sve to sastavim, analiziram svoje rezultate i napravim novi plan. Ovo mi pomaže da se fokusiram na trenutne ciljeve i da me ne ometaju manje prioritetni zadaci – objašnjava dvadesetpetogodišnja Ruskinja.

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti