Kreirajte sopstveni kutak za opuštanje

Kada planirate uređenje životnog prostora, nikako ne zaboravite na deo doma koji će vam služiti za odmor i opuštanje. S obzirom na to da boravak na otvorenom svima prija, posvetite se kreiranju svog kutka za uživanje u vašem dvorištu ili na terasi, kako biste na najbolji način proveli predstojeće letnje dane.

Predlažemo vam da ne dozvolite da vas život u stanu i mala terasa spreče u kreiranju idealnog kutka za uživanje. I najmanji prostor, uz dobru ideju i malo truda, može biti pretvoren u divan ambijent na otvorenom, za opuštanje i vraćanje energije.

Kako biste postiglisećaj ušuškanosti, bilo na terasi ili u dvorištu, na pod postavite stazice, a kao dekoraciju dodate mekane jastučiće, asure, kao i svećnjake, lampione i mirisne štapiće.

Ukoliko raspolažete većim prostorom, neka vaš izbor bude ceo baštenski set, koji može postati vaša nova dnevna, radna soba ili trpezarija na otvorenom. Ukoliko nemate krov, obavezno investirajte i u suncobran, kao bi vas štitio od sunca tokom popodnevnih časova.

Za trenutke odmora koje biste posvetili samo sebi, idealno rešenje je i ljuljaška. U letnjim mesecima je možete koristiti u vašoj bašti ili na balkonu, dok će u ostalim sezonama biti atraktivan detalj i u ambijentima doma. Može biti deo vašeg dnevnog boravka i tokom čitave godine vam obezbediti vezu sa prirodom, a možete je postaviti i na terasu ili u dvorište. Ukoliko imate zastakljenu terasu, uz policu i stočić možete napraviti idealno mesto za čitanje.

Neka vaš novi kutak za opuštanje bude stalni podsetnik da što više vremena provedete na otvorenom, kako biste se povezali sa prirodom, nahranili suncem i svežim vazduhom. Ukoliko pripremite još i omiljenu knjigu za čitanje, osvežavajući napitak, ništa vam više nije potrebno za potpuno uživanje!

Podeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE

Social Media

NAJNOVIJE

Budite uvek u toku!

Prijavite se na naš mesečni newsletter!

Notifikacije vezane samo za novine u našem ženskom svetu :)

Kategorije

Povezane vesti